Route

Route

woensdag 1 november 2023

Dag 4: Palas de Rei - Arzua






Dag thuisfront, vandaag hebben we de wel gevreesde 30km gewandeld. Het was een zware tocht waarin verschillenden zichzelf al zijn tegengekomen. Er waren weer heuvels / bergen die beklommen moesten worden, die leidden tot prachtige uitzichten. Er waren toffe dorpjes die we al wandelend konden bezichtigen en natuurlijk de adembenemende natuur waar we doorheen liepen. Halverwege kregen we 10 euro van meneer Theunis waarmee we iets mochten gaan eten. Na het eten vertrokken we weer verder, maar de laatste 8km waren echt wel het zwaarst. Uiteindelijk kwamen we aan na een hele emotionele tocht en werden we beloond met oreo koekjes. Bij het avondeten was er een leuke verrassing. We mochten namelijk een lekker glaasje wijn drinken. Nu wordt het stilletjes aan tijd om onze bedjes in te kruipen, zodat we goed uitgerust zijn voor de 19km van morgen.
Slaapwel iedereen!

Los Peregrinos


4 opmerkingen:

  1. Fijn om te horen, hopelijk zijn de weergoden jullie wat goed gezind en moeten jullie niet steeds verscholen onder de poncho’s de mooie camino wandelen. Vandaag nog een (verraderlijke) korte tocht. En dan is het einde al in zicht. Morgen op weg naar Santiago. Goed bezig zou ik zeggen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goed gedaan allemaal 👍👍, nu nog even volhouden!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. vandebeeck Mariette1 november 2023 om 10:27

    Men zegt: de laatste loodjes......Maar jullie kunnen dat! Nog 2 dagen alles geven! Dan kunnen jullie terugblikken op een onvergetelijk avontuur! Succes nog!

    BeantwoordenVerwijderen