Route

Route

woensdag 4 november 2015

Aangekomen in Santiago

Noteer maar woensdag 4 november 15u00: iedereen aangekomen in Santiago.

Voor een aantal werd de laatste dag een dag met veel pijn en tranen. Maar met het doorzettingsvermogen dat iedereen getoond heeft, kon dit niemand tegenhouden. In een recordtempo was iedereen aangekomen in Santiago. Iedereen is superfier en terecht.
We willen dan ook alle deelnemers feliciteren met hun geleverde prestatie.

Vandaag waren er weer 2 jarigen: Silke Kerkhofs en Hanne De Bruyckere.

De god(en) waren ons de afgelopen dagen goed gezind. Ondanks de slechte voorspellingen en de stormen in de rest van Spanje zijn we op een uurtje na vandaag gespaard gebleven van regen. In Santiago hebben we ook nog even regen gehad. Maar daar kunnen we mee leven. Hopelijk is het dadelijk nog droog (als we terug de stad in trekken om te gaan eten) en mogen we morgen voormiddag nog rekenen op droog weer.

Morgenvoormiddag eten we in de stad, komen we nog eens op de webcam (10u30), en na de pelgrimsmis van 12u vertrekken we richting Bilbao.

Meer verslagen volgen waarschijnlijk morgenavond wanneer we terug in Bilbao zijn. In de lange rit kunnen leerlingen nog even wat schrijven.

Alvast iedereen proficiat.


3 opmerkingen:

  1. Dikke proficiat aan allemaal!! Respect voor elk van jullie! Deze ervaring zullen jullie zonder twijfel jullie hele leven meedragen!!
    We wensen jullie allemaal een veilige terugreis!!
    Groetjes,
    Raf, Annelies en Arne xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Martine Nelissen4 november 2015 om 22:03

    Een dikke proficiat aan alle pelgrims! Deze tocht heeft jullie beslist verrijkt met ervaringen en belevenissen die jullie nooit zullen vergeten!
    Ook een welgemeende' dank je wel' aan de begeleiders.
    Geniet nog van jullie laatste dagen en een veilige terugreis naar Genk!
    Lieve groet, (en zeker voor Laurens;))
    Guy en Martine
    Alexander
    William en Elke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtige prestatie van iedereen .... leerlingen en leerkrachten. De blaren en de spierpijn verdwijnen maar de goede herinneringen blijven voor altijd

    BeantwoordenVerwijderen