Route

Route

maandag 28 oktober 2019

Dag 3 (27 oktober '19): SARRIA-PORTOMARIN

Hola que tal

Gisteren, 27 oktober, om 7 uur in de vroege vroege ochtend rinkelde de wekker ons wakker om op te staan. Onze eerste echte wandeldag als beginnende pelgrim werd aangevat. We maakten ons klaar om met pak en zak stevig te gaan ontbijten en een lunchpakket te maken. Na de bezinning begon het echte werk… de eerste kilometers van onze lange lange tocht.

Onze eerste voetstappen vonden plaats te Sarria, en stap voor stap gingen we verder richting Portomarin waar sommigen al na 5 uur stappen aankwamen, maar sommigen ook na 7 uur wandelplezier. Iedereen liep op zijn tempo.

Onderweg kwamen we ook het monument tegen van de “nog 100 km te gaan”. Dit gaf ons moed en toeverlaat. Twee leerlingen van onze groep, Robin en Rune, vonden bovendien dat de camino wel wat opruimwerk kon gebruiken. Zij besloten om onderweg zwerfvuil te verzamelen en te droppen in de vuilnisbak


Bij aankomst hadden we de mogelijkheid om nog een drankje te drinken in het mooie dorpje Portomarin. Dit zorgde voor een fijne sfeer en een groot groepsgevoel.

Alles gaat dus goed hier op onze tocht, dus voor de bezorgde mama’s nog een boodschap: maak jullie geen zorgen, je kindje is in goede handen :)

Saludos amicales

Evelien B. en Gitte N.
6LWa



















Geen opmerkingen:

Een reactie posten