Route

Route

donderdag 31 oktober 2019

Dag 6 (30 oktober '19): ARZÚA - PEDROUZO

Dag lieve familie, vrienden en andere supporters

Gisteren zijn we van Arzúa tot Pedrouzo gewandeld, een tocht van 19 km. Voor velen was deze dag een zware dag na de 30 km van de dag ervoor. De vele regendruppels zorgden ervoor dat het extra vermoeiend werd, maar niemand gaf op.

Tijdens deze tocht hebben we weer heel veel mooie landschappen gezien en dit maakte het wandelen toch iets aangenamer. Als middagstop wilden we rusten aan een cafeetje waar volgens de begeleidende leerkrachten allemaal t-shirts aan het plafond hingen, zelfs ééntje van het lyceum Genk en een rendiertje van mevr. Renders. Je mocht daar overal schrijven bv. op de tafels, muren,..., maar  jammer genoeg was het cafeetje opgekuisd en (misschien voorgoed?) gesloten.

Toen we in de albergue aankwamen, heeft iedereen zich gedoucht. Daarna zijn we met een heel deel van de leerlingen het dorpje gaan verkennen en hebben ons daar neergezet bij een gezellig cafeetje.

Om half 8 zijn we ergens in het dorpje gaan eten. Daar konden we smullen van onder andere paella, vis, kip,... Na het eten kregen we tijd tot kwart na 10 om nog wat meer van het gezellig dorpje te verkennen en om nog wat te drinken en de vriendschappen met iedereen nog wat te versterken.

Om half 11 lag iedereen moe maar voldaan in bed en ging het licht uit. Zo was deze wandeldag ook weer geslaagd.

Veel liefs,

Bente (6ET) en Pauline (6EWE)































Geen opmerkingen:

Een reactie posten