Route

Route

dinsdag 1 november 2022

Dag 4 (31 oktober): Portomarin - Palas de Rei

Dag lieve ouders en vrienden

It’s raining men! Hallelujah!

Lichtjes gingen aan en iedereen begon zich met zijn slaapoogjes klaar te maken! Kledij werd aangepast aan het weer van de dag, lunchpakket werd gemaakt en als laatste was het tijd voor de bezinning in de ochtend.
Iedereen met pijnlijke knieën en voeten dankten meneer Steegmans al vroeg in de ochtend voor het verzorgen zodat ze de tocht zo pijnloos konden starten :)

Wat konden we verwachten?
Een stevige wandeling van 24km met een grote lading aan prachtige landschappen terwijl de regenbuien elkaar opvolgden…

In de eerste kilometer kwam de eerste stevige beklimming (one of the big five 🥵), zweetdruppeltjes verzekerd!

Dat de Spaanse weergoden niet goed gezind waren, was duidelijk…De regen kwam tegen 11u uit de lucht gevallen terwijl wij zwoegden door de bossen door!

De eersten kwamen tegen een uur of één aan en in de daarop volgende uurtjes volgde de rest! Ondertussen konden we genieten van een deugddoende douche.🥰

In naam van velen wil ik mijn dank verkondigen aan meneer Steegmans (a.k.a leider van de ‘Chappies’), die al onze kwaaltjes wilt verzorgen…wat zouden we zonder hem doen?

‘s Avonds konden we weer culinair gaan genieten in een restaurantje in het stadje, om daarna vroeg in ons bedje te kruipen voor morgen! Dan staat de langste wandeling op het programma… 29km!

Tot Santiago!

Groetjes,


Kato (6LWa)












4 opmerkingen:

  1. Succes met de lange tocht!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtig hoe jullie dit allemaal doorstaan. En voor ons heel fijn om deze mooie teksten te lezen en foto’s te bekijken. Veel moed en succes, vergeet zeker niet te lachen en goed te eten X

    BeantwoordenVerwijderen