Route

Route

woensdag 2 november 2022

Dag 6 (2 november): Arzúa - Pedrouzo

Beste ouders en kameraden

Na de emotioneel bewogen avond van gisteren hadden de meesten van ons een heel goede nacht gehad. Vanochtend werden de wonden gelikt die gisteren werden opgelopen op het slagveld. Alle dank aan onze persoonlijke hospik Mr. Steegmans.

Vervolgens konden we aan onze rustige tocht van ‘maar’ 19 km beginnen ….. viel dat even dik tegen!
De vermoeidheid bleek toch niet helemaal uit de benen weg te zijn, en de meesten ervoeren dat hun blaartjes echte blaren waren geworden.

Na enkele kilometers vonden we al onze eerste nieuwe vriend….


Na een tiental kilometers werd er rustig gepauzeerd met heerlijke donuts en verfrissende ijsjes. In de plaats van een kaarsje aan te steken konden we hier een muntstuk in de muur plaatsen dat geluk zou brengen. Zo te zien hebben al velen nood aan wat geluk gehad.


Een van de mooie taferelen onderweg was een cafeetje bestaande uit bierflesjes met namen van de bezoekende pelgrims erop.


Mede door de kwaaltjes was de opluchting groot toen we eenmaal in onze albergue aankwamen. We zijn er zeker van dat iedereen heel voldaan gaat slapen vanavond. Morgen staat alweer onze laatste tocht te wachten, Compostela de Santiago hemzelf. Dat belooft…

Ruben en Luka (6GL)









2 opmerkingen:

  1. Toppers 💪🏻💪🏻💪🏻

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Christelle Vriamont3 november 2022 om 18:57

    Jullie zijn geweldig! Peregrinos fantásticos 💪🏻

    BeantwoordenVerwijderen