Route

Route

vrijdag 5 november 2010

Laatste overnachting...

Na de mis, "rennen" naar de bus, want we moesten de auberge in Bilbao bereiken voor 00u00, anders was het overnachten in de bus. Het zou zeer krap zijn volgens de buschauffeurs.

Onderweg was het over het algemeen zeer stil, of dit omwille van het eind van de tocht, of de vermoeidheid was, weet ik niet.

Tijdens de rit werd duidelijk dat de GPS van de chauffeurs nog op zomeruur stond, met gevolg dat we toch nog wat ruimte hadden. We zijn dan onderweg een dik uur gestopt om nog een warme maaltijd naar binnen te spelen.

Rond 23uur zijn we aangekomen in Bilbao. Terug in een bed met lakens. Wat een luxe.

Deze morgen stond iedereen fris en monter aan het ontbijt om 08u30. Na het ontbijt zijn we terug met de groep afgezakt naar Bilbao centrum. Ongeveer de helft heeft een bezoek gebracht aan het Gugenheim Museum, terwijl de anderen de stad hebben ontdekt.

Wat blijft er nu nog over : deze middag nog een middagmaal, daarna de bus op richting Genk.

1 opmerking:

  1. Iedereen,

    Bedankt voor de dagelijkse verslaggeving ! Als ouders konden we zo jullie perikelen en welvaren op de voet volgen. We hebben mee genoten van jullie tocht en hopen dat het voor iedere jong-volwassene een echte levenservaring is geworden. Deze groep zal strakker aan elkaar hangen voor de rest van het schooljaar. Voor de leiding, bedankt voor jullie voorbereiding, jullie voorbeeld en begeleiding om hen deze unieke kans te bieden. Nog een goede terugtocht en we zien jullie morgenvroeg graag tegemoet !

    Joris, Marita & Paul Willems - Genk

    BeantwoordenVerwijderen