Route

Route

zondag 7 november 2010

Voor de leerlingen pelgrims ...

Beste leerlingen pelgrims,

Het heeft ongeveer een dag geduurd om me los te rukken uit de sfeer, die we gedurende de dagen dat we samen waren, hadden opgebouwd. Het is met een gevoel van verbazing dat ik terug kijk op deze dagen.

Als begeleiders zijn we overtuigd dat deze tocht vroeg of laat een impact op jullie zal hebben. De meditaties waren speciaal voor jullie geschreven, waarin de keuzes waar jullie nu voor staan, extra werden belicht. Ze kwamen zelfs voor in de films die we bekeken tijdens de lange busreis.

Wij, de begeleiders, waren zowel toeschouwers als steun bij jullie stappen op deze eeuwenoude route. Het is echt jullie verdienste dat de tocht zo goed verlopen is. Als ik het artikel in het Belang van Limburg nu bekijk, zou dit bijna kunnen doorgaan als een verslag van onze tocht. Alles waarop we hadden gehoopt, werd gerealiseerd.

Daarnaast is er nog het lopend schooljaar.
Ik heb de hoop en de verwachting dat deze week een boost gaat geven aan jullie laatste jaar op het lyceum. Er staan jullie nog mooie zaken te wachten. Vergeet daarom ook niet die leerlingen, die om een of andere reden niet deelgenomen hebben, mee te nemen in jullie positieve flow zodat ook zij kunnen meegenieten van jullie ervaring.

Ik hoop voor ieder van jullie dat deze tocht naar Compostela een week is waar je met veel voldoening op terugkijkt en je verdere stappen in het leven op een veel bewustere manier zullen worden gezet . Dan is dit project geslaagd en heeft de school een mooi nieuw initiatief voor de toekomst.

Erik

2 opmerkingen:

  1. Dank je wel iedereen! twas een unieke ervaring, kheb er echt van genoten.Het was zo super he!

    Een pluim voor de begeleiders!

    Valerie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. jos en Sabine zeiden9 november 2010 om 00:20

    Dank je wel begleiders voor deze mooie tocht voor de leerlingen en ook voor hunzelf, ze hebben meer dan hun best gedaan om van deze reis een unieke levenservaring te maken, duizendmaal dank ,iedereen zal de mooie herinneringen aan deze reis voorgoed in zijn hart dragen,wij zijn fier op de hele groep en vooral op onze dochter Valerie!!!!

    BeantwoordenVerwijderen