Route

Route

vrijdag 28 oktober 2011

Een verslagje van de leerlingen

Hola,
Na een goede nachtrust in de jeugdherberg, moesten we weer lang in de bus zitten. De sfeer zat er goed in: schlagermuziek, koffiekoeken, Actimel en een ‘GOOD’ film.
Na een fixe “actimelistatie” houdt ons niks meer tegen om te beginnen aan onze eerste kilometers. En geen zorgen, beste bloggers, ons animatie-team (de leerkrachten) houdt ons voorlopig nog goedgezind.
Met de lieflijke bevolking in Bilbao, waarvan jammer genoeg niemand Engels spreekt, hebben we ook al kennisgemaakt.

Langzaam maar zeker wordt het weer beter en met de vlam in de pijp scheuren we door het dorre maar charmante Spaanse landschap. Zomer en herfst zijn hier mooi gecombineerd, goudgele bossen in aangename temperaturen. Voor zo’n landschappen zijn we zeker en vast meegegaan nu alleen nog hopen dat dit voor de hele tocht zo blijft.

Het werd een vrolijke leute in de bus met de mooie zangtalenten van onze bad boys. Na een tijdje in de bus te zitten begint het wel te vervelen, maar goed dat het weer er steeds op vooruitgaat. Wanneer we aankomen in Pintin lopen we de stijfheid in de beentjes er wel af met de eerste zeven kilometer.

groetjes,
van de 6e-jaars-pelegrinos

16u20 : Iedereen uit de bus, rugzakken laden en op pad ...







Straks nog een berichtje met de webcam-afspraak voor morgen en de komen-eten-score.

1 opmerking:

  1. IK ZIE DAT HET JULLIE GOED GAAT. (voorlopig toch nog, hi,hi). HET ZONNETJE SCHIJNT EN ZO'N BLAUWE LUCHT KUNNEN WIJ HIER ALLEEN MAAR VAN DROMEN. ALHOEWEL VANDAAG MOETEN WE HIER NIET KLAGEN. WE HEBBEN OOK EEN PRACHTDAG GEHAD. LEKKER WARM IN HET ZONNETJE.
    VOLGENS HET BERICHT OP DE BLOGSPOTIJN DE EERSTE KILOMETERTJES TOCH MEEGEVALLEN. MORGEN HET DRIEDBUBBELE VAN VANDAAG. OWEE, DE EERSTE BLAREN, EN PIJNLIJKE VOETEN! MAAR ZULKE "GETRAINDE PELEGRINOS" KUNNEN DAAR WEL TEGEN! IK HOOP DAT HET JULLIE ALLEMAAL HEEL GOED GAAT EN MAAK ER ONDERTUSSEN EEN TOFFE GROEPSGEEST VAN MET VEEL PLEZIER EN STEUN ELKANDER VOORAL DIEGENEN DIE HET MISSCHIEN EVEN MOEILIJK GAAN KRIJGEN. OP NAAR EEN WELDOENDE NACHTRUST OF MISSCHIEN ZELFS NOG EERST GENIETEN VAN EEN HEERLIJKE MAALTIJD.
    EN DE RESTAURANTSCORE IS DEZE KEER?

    LIEVE GROETJES
    TILLY (mama Ruben)

    BeantwoordenVerwijderen