Route

Route

zaterdag 29 oktober 2011

Van Sarria naar Portomarin

Vandaag de eerste echte 23 km lange tocht van Sarria naar Portomarin. Het beloofde een mooie dag te worden. Enerzijds om dit qua natuur de mooiste van alle wandelingen is en ten tweede omdat de zon ook vandaag onze metgezel zou zijn.
Deze morgen iedereen om 7 uur uit bed, 8 uur aan de ontbijttafel, 9 uur vertrekken. 1e maal terug alles in die rugzak tasten. 1e maal zelf de broodmaaltijd maken voor de hele dag.

Iedereen heeft er met volle teugen van genoten. Zelfs de stoere jongens stonden ook even stil bij de mooie omgeving . Zij waren misschien zelfs degenen die het langst stil hebben gestaan, en gewoon genoten hebben van deze tocht.
De eerste groep stond om 14u30 in Portomarin. De laatste groep ongeveer rond kwart over 4. De laatste kilometers wogen voor sommigen toch wel al een beetje. Sommigen hebben al een beetje last op de drukplekken van de rugzak of schoenen. Maar dat zal na een nachtje slapen (dat vandaag een uurtje langer duurt – joehoe) morgen wel beter zijn.

Iedereen onder de welgekomen douche en wat rusten. Iedereen was vrij tot 18u45. We verzamelden dan aan de auberge, om richting webcam te trekken. Hopelijk hebben jullie ons gezien.






Deze avond weer de voetjes onder de tafel. En dan rustig terug naar de auberge.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten