Route

Route

donderdag 27 oktober 2011

Heenreis naar Bilbao (aangevuld tot 's avonds)

Gisterenavond 21 uur was de zegening van de "pelegrinos" in de koepelzaal. Het was leuk collega's, vrienden, oude peligrinos (waarvan sommigen graag nog hadden meegegaan), ... te ontmoeten.

Na de viering iedereen naar de bus en ... richting Spanje.
De nacht was zwaar, maar het ochtendgloren maakte veel goed.



Ondertussen zijn we in Bilbao aangekomen, iedereen heeft een kamer gekregen. We gaan om 16u00 met de tram naar de stad. Deze avond rond 20u avondeten.



We zijn met de tram naar Bilbao geweest. We stapten uit in het oude stadscentrum. De weergoden stelden ons al op de proef door de hemelsluizen te openen. Maar dapper zoals we waren zochten we onderdak in een cafeetje, winkel, station, kerk, ... Gelukkig stopte het met regenen toen we terug naar onze herberg moesten alwaar er gelukkig genoeg nog plaats was voor iedereen. Of dit morgen ook nog het geval gaat zijn ...



Om 20 uur avondeten. Voorgerecht pasta (warm of koud) of salade. Hoofdgerecht friet met kippenbil of de supercombinatie : friet met pizza.






Straks nog een laatste keer deze week onder lakens en dekens. Tot morgen!

2 opmerkingen:

  1. Beste Pelgrims.
    Die mooie zonsopgang ziet er prachtig uit. Ik hoop dat al jullie ochtenden zo mooi mogen beginnen. Veel succes aan iedereen en doe ge groetjes aan busschauffeur Herman (van J. Veltjen)
    Tot binnenkort, we volgen jullie berichtjes (blog) .... op de voet :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ola amigos,
    Fijn dat jullie veilig in Bilbao zijn aangekomen na deze zware vermoeiende busreis.
    De combinatie friet/pizza deed mij watertanden.
    Jeroen Meus kan misschien dit recept in zijn kookprogramma gebruiken...
    Na een welverdiende nachtrust in de jeugdherberg, beginnen jullie vandaag aan de eerste van de zovele af te leggen kilometers.
    Ik wens jullie allemaal veel wandelplezier en tot wederhoren...
    Juan-Maria

    BeantwoordenVerwijderen