Route

Route

zondag 26 oktober 2014

Portomarin - Palas de Rei: vreselijk weer...

Het was verschrikkelijk weer vandaag. ….Het begon deze morgen goed. Het was een beetje mistig waardoor het landschap nog mooier was (en de zware eerste berg verborg). 

 Het weer veranderde zienderogen met als hoogtepunt een brandende zon onder een graad of 26. Vreselijk weer, vreselijk wandelweer. ;)


De voormiddag werd vooral gekenmerkt door veel stijgingen. Namiddag ging het dan weer grotendeels naar beneden met een paar (pittige) uitzonderingen. Iedereen heeft het super gedaan. Sommigen met iets meer moeite dan anderen, maar daardoor met meer voldoening en respect.

In het bezinningsmoment deze avond kwam er al heel wat mooie reacties uit de groep over de afgelopen tocht. Van gesprekken met Amerikanen, Letten,…

We slapen vandaag in een albergue van de Xuntha. Dit heeft als resultaat dat iedereen op tijd moet binnen zijn en het licht om 22u automatisch zal uitgaan.

Morgen kondigt zich aan als een moeilijke tocht. Veel kilometers voor de boeg en een brandende zon. Maar ook daardoor zullen we met z’n allen doorkomen.

Tot morgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten