Route

Route

zaterdag 25 oktober 2014

Sarria-Portomarin (leerlingen)

Na onze eerste instapdag van gisteren, kwam deze dag aan als een koude douche.

De 21 km was niet echt een lachertje. Onderweg verdween ons zelfmedelijden al snel nadat we “pelgrino’s” tegenkwamen van Zuid-Korea tot Texas en weer tot AustraliĆ« die al ruim een maand onderweg waren. Deze “die-hard pelgrino’s” hadden elk wel hun eigen verhaal. Al liep de communicatie niet altijd even vlot. 

Vandaag liepen we ook niet echt in een groep waar iedereen elkaar kende maar al snel bleek dat Pieter altijd gelijk had ( behalve dan over de weg). De pijn groeide met de kilometer maar werd gelukkig verzacht door de mooie omgeving, ook al waren de vele “bergjes” niet te onderschatten. We kwamen uiteindelijk toch goed op tijd aan maar dat hebben we zeker niet aan Manon te danken, die blijkbaar niet wist hoe je een slaapzak vast kon maken aan een rugzak. 

Toch waren we allemaal blij als we een cafeetje tegenkwamen waar we even konden rusten om een stempel te zetten. Ondertussen zijn onze voeten al een beetje hersteld voor de tocht van morgen en hopelijk zijn we daarna even positief als we nu zijn.


Pieter, Wiet, Laura L, Sema, Manon, Maarten en Dennis

Geen opmerkingen:

Een reactie posten