Route

Route

donderdag 24 oktober 2013

Bilbao (3)

Laatste stand 21u20 :

We hebben het eerste avondmaal achter de rug. De koolhydraten (macaroni) en vetten (kip) zijn weer aangevuld. Het was nogal heldere wijn aan tafel  : geen tannine, geen druiven, geen body, toch een nasmaakje. Hopelijk morgen meer geluk.






Ook de eerste (aangekondigde) blaren zijn al een feit. Hier een foto van de voet van …………….



Nu nog even ontspannen. De jongens zijn nog wat aan het basketballen, de meisjes zitten te sms’en, facebooken, … Daarna niet te laat naar bed, want morgen begint het echte werk. Tot morgen.

2 opmerkingen:

  1. Dag lieve pelgrims allemaal,

    Stilaan naderen jullie de bestemming en ik kan mij voorstellen dat het spannend begint te worden. Hopelijk blijven de weergoden jullie welgezind hoewel 27° bij het stappen teveel is van het goede natuurlijk. Geniet van ieder moment (haast en spoed is zelden goed) en vergeet de voetjes niet te koesteren en te verwennen (liever met zalfjes en lotions dan met lelijke naalden). En vergeet niet het belangrijkste: de weg die voert naar de geheimen van je ziel. Een bemoedigende knuffel van
    Chantal Coppens

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dag lieve schatjes allemaal,
    We missen jullie (niet). Het is heel rustig in de klas en de lessen zijn, zoals gewoonlijk, waanzinnig interessant! Goed uitrusten, en morgen veel succes met de eerste grote wandeling! We zullen aan jullie denken als we in ons bed liggen ;) We mogen onverwachts naar huis wegens de sneeuwstorm: Yoehoe!
    Doei doei, love from Belgium

    BeantwoordenVerwijderen