Route

Route

zaterdag 26 oktober 2013

Sarria - Portomarin

Deze morgen iedereen om 8u paraat gepakt en gezakt. Dan ons ontbijt en lunchpakket maken.




Het is een mooie dag geworden. De eerste tocht zit erop. Iedereen zonder grote problemen aangekomen. Zoals aangekondigd tijdens de ochtendbriefing hebben de leerlingen kunnen genieten van het schitterend glooiend landschap. Doorheen oude Keltische dorpen, afgewisseld met bossen en loofbomen slingeren zich eeuwenoude paden afgeboord met stenen muurtjes. Onderweg zijn er ook heel wat krokussen te zien.



Er zijn veel pelgrims onderweg. Verschillende nationaliteiten : Duitsers, Brazilianen, Spanjaarden uiteraard, Amerikanen, Canadezen, Japanners, Chinezen, … en Belgen natuurlijk.






Bij sommigen beginnen al wat kwaaltjes op te treden, maar niets onoverkomelijks. Hopelijk hebben jullie ons op de webcam gezien, want ondertussen zitten we weer met de voeten onder de tafel, (ondertussen is het 2-0 voor Barca) daarna allemaal op tijd in bed. We mogen een uurtje langer slapen als ze er in de auberge aan denken. Vorig jaar ging het licht om 05u aan ipv van 06u. Tot morgen.

2 opmerkingen:

  1. Hey pelgrimmers en lezers.
    Jullie groet aan het thuisfront is te bewonderen op http://www.youtube.com/watch?v=6OKy2mo1Q1U . We houden jullie in de gaten ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank aan collega Jens Veltjen om het webcam-moment op onze youtube-pagina te zetten

      Verwijderen