Route

Route

woensdag 30 oktober 2013

Pedrouzo - Santiago

Het beloofde een mooie dag te zijn. Deze morgen was het wel wat frisjes, maar nadat de mist was opgetrokken, kwam de zon kijken. De laatste 22 km moesten er ook aan geloven.

In verschillende slagordes kwam iedereen aan in Monte de Gozo (5km) voor de Kathedraal. Iets na 3 dook iedereen de stad in. Uiteindelijk kwam de laatste aan om iets over 4 aan. Iedereen heeft het gehaald. Proficiat aan iedereen!

Om 17u verzamelden we terug om naar onze slaapplaats te gaan (1Km verder). De chauffeurs hebben ons om 19u15 opgepikt om iets buiten de stad te gaan eten (waar we momenteel zijn). Straks is er (waarschijnlijk) voor de geïnteresseerden nog een bezoekje aan de stad. Om 00u00 zullen we toch binnen moeten zijn, want dan sluiten de deuren van het Seminario Menor.

Morgen staat voormiddag een bezoek aan Santiago op het programma en het bijwonen van de mis, daarna de bus op richting Bilbao. 

2 opmerkingen:

  1. Topprestatie iedereen door de camino uit te wandelen! Jullie mogen er (en sommige alweer)heel erg trots op zijn! geniet nog van de laatste dagen en een veilige rit naar huis!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Proficiat aan alle pelgrims.
    En Peter bedankt om het thuisfront op de hoogte te houden.

    BeantwoordenVerwijderen