Route

Route

vrijdag 26 oktober 2012

Sarria

Om 16u30 waren we in pintin. We kunnen er eindelijk aan beginnen. Iedereen uit de bus, de rugzakken uit de koffer, schoenen aan, en op stap richting Sarria. Onderweg werden de eerste stempels al verzameld in het gele stempelboekje.

Om Half 7 kwamen de eersten aan in onze refugio. Een oud klooster helemaal vernieuwd. Dus prima in orde.


Het is nu kwart voor negen, en we hebben net onze 2 eerste gangen achter de kiezen. Alles lekker en perfecte bediening. Het restaurant ligt op een dikke kilometer van de refugio. Maar niemand klaagt voorlopig. (is ook pas dag 1).

Morgen beginnen we aan het echte werk. 22 km richting Portomarin. Daar is ook eerste afspraak met de webcam. De link kan je in een van onze vorige artikels vinden. We spreken af om 19u15 op de webcam. Kijken dus.

Hieronder wat sfeerfoto's van de dag. Tot morgen (op de webcam)







2 opmerkingen:

  1. hi Ward ,you look good over there,Sevi is back safely we are ok.We miss you already take care and enjoy;greatings and love from all of us,we love you.

    sultan

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dag Pap en mam (Eddy en Myriam)!
    Het ziet er weer goed uit dit jaar! Nog allemaal lachende gezichtjes op de foto's!
    Ik kan vandaag jammer genoeg niet kijken naar de webcam, weer volleybal...! Maar ik zal aan jullie denken! Ik ben jaloers dat ik niet meer ben, maar zal de week rust kunnen gebruiken!

    Geniet van het wandelen en de mooie omgeving!
    Anneleen

    BeantwoordenVerwijderen